søndag 15. januar 2012

Tar og anbefaler dere noen blogger sånn i på vente av at jeg skal bli ferdig med prosjektene mine

lhttp://signeshjemmelagede.blogspot.com/2012/01/blogg-lotteri.html Her har man mulighet til å vinne flott premie...... Og så finner man masse inspirasjon her inne også! Kjempe morro denne bloggverden!

4 kommentarer:

 1. Velkommen som følger av min blogg, jeg vil selvsagt også følge deg:) Liker Labbisen din:)Har ei svart tispe jeg som heter Kira:)

  Trine:)

  SvarSlett
 2. Hei hei! Morro! Jeg heter også Trine, har en gul og en svart Labrador (pluss en schæfer og en engelsk setter....)! Hadde for noen år siden en hund som het Kira...... Bra jeg bor i et rødt hus! ;) hehe hehe

  SvarSlett
 3. Hei til deg. Velkommen inn i bloggverden og takk for at du har lagt deg til som følger inne hos meg. Jeg startet også bloggingen som en registrering av strikkingen min etterhvert har det blitt både det ene og andre. Likte godt varianten av tubesokkene dine med hæl. Lykke til videre:)

  SvarSlett
 4. Velkommen som følger av min kakeblogg :) Det var hyggelig :)

  Har lagt meg som følger av din blogg nå, for jeg er så fasinert over at noen klarer å strikke! Holder meg til heklingen jeg, for jeg husker ikke en gang hvordan man legger opp masker på strikkepinner lengre, ha ha ha!!

  Ha en flott dag videre! :)

  *Tone*

  SvarSlett